היום עשיתי משהו שהוא מסוג הדברים שבטוחים שלא יקרו לעולם...
הלכתי לטעום את הפיצה ההיא שנמצאת על רחוב הירקון פינת יורדי הסירה בתל אביב.
מאנצ' שמה.
הקדמה משעממת
לפני די הרבה שנים, פיצה האט (שהיא הפיצה שאני הכי פחות אוהב) יצאו עם איזה קטע של פיצה שבבצק שלה מסביב יש גבינה צהובה מותכת. זה היה נראה טוב. פיצה בזילי.קום עושה משהו די דומה - הם שמים רוטב עגבניות בתוך הבצק שמסביב לפיצה (להלן "הקשה"). הרבה שנים היה נראה שהסיפור הזה לא צובר תאוצה, אך נשמר על אש קטנה. אחת משומרות הגחלת היא פיצה מאנצ'.
פרטים טכניים
מסתבר שזו רשת, אני ביקרתי ב:
כתובת: הירקון 296 תל אביב. פינת יורדי הסירה.
טלפון: 03-5445944.
יש להם אתר.
מחירים: סבבה של מחירים, יש מבצעים עם קולה.
כשר? לא. לא נורא.
ביקורת
כבר הרבה זמן לא אכלתי בפיצריה. את רוב הפיצות אני אוכל בבית, אחרי שהן עוברות חלק קטן או גדול של העיר עם שליח. בזמן הזה הפיצה מספיקה טיפה להתקרר, ולרוב מגיעה בטמפרטורה מושלמת לאכילה.
היום, כשאכלתי במאנצ', נזכרתי למה קשה לי לאכול בפיצריות. מכירים את הפרסומת בה מישהו חושב שהוא הגיע לגן עדן, 2 בחורות יפות מגישות לו המבורגר של מקדולנדס, אבל אז נסתם לו הפה והוא לא יכול לאכול? תחושה דומה עוברת על כל מי שאוכל בפיצריה ומסוגל לחשוב דקה קדימה. עומדת מולך פיצה לוהטת וטריה עם ריח מצוין, אתה פשוט מת לאכול אותה אבל לא רוצה שישרוף לך בלמעלה של הפה.
ישבתי וחיכיתי עד שהטמפרטורה שלה מעט ירדה ולהלן המסקנות:
יתרונות
הקשה (הבצק שמסביב לפיצה) מצוין. הגבינה שבו מותכת, הוא עבה, טעים וכיפי. צוות המקום היה מאוד נחמד ואדיב והשרה אוירה נינוחה וכיפית. יש במקום בקבוקים של רוטב שום, וכל פיצה שמחזיקה כאלה, זוכה אצלי בנקודות זכות.
חסרונות
הפיצה לא הייתה כל כך איכותית לטעמי. המשולש עצמו (החלק ה"לא קשה") הכיל יותר מדי גבינה ויותר מדי רוטב. הוא הרגיש קצת שומני ביחס לחברו הקשה המופלא. בנוסף, הבצק בחלק זה של הפיצה מצד אחד דק ומצד שני לא מספיק פריך.
בסה"כ
אפשר לסכם בכך שהקשה מעולה והשאר קצת פחות. באופן כללי יותר, זו הייתה חוויה כיפית ובסה"כ טעימה. למרות החסרונות, מדובר במקום נעים שמגיש פיצה לא רעה עם קשה מצוין. למי שמכיר, הטעם שלה קצת מזכיר את בזילי.קום. מבחינת רמה, הייתי שם אותה במקום גבוה יותר מהזן שעולה 25 ש"ח למגש אך נמוך יותר מפיצה דומינו למשל. השירות המצוין והאדיב והייחודיות שבבצק שמסביב מפצים, לדעתי, על השאר.
ציון:
4 מתוך 8. קצת נמוך? אני לא בטוח. הפיצה הזו יצרה אצלי רגשות מעורבים, כפי שניתן לקרוא לעיל, ונראה לי שציון אמצעי כמו 4 הולם תחושה זו. תהנו :)
הלכתי לטעום את הפיצה ההיא שנמצאת על רחוב הירקון פינת יורדי הסירה בתל אביב.
מאנצ' שמה.
הקדמה משעממת
לפני די הרבה שנים, פיצה האט (שהיא הפיצה שאני הכי פחות אוהב) יצאו עם איזה קטע של פיצה שבבצק שלה מסביב יש גבינה צהובה מותכת. זה היה נראה טוב. פיצה בזילי.קום עושה משהו די דומה - הם שמים רוטב עגבניות בתוך הבצק שמסביב לפיצה (להלן "הקשה"). הרבה שנים היה נראה שהסיפור הזה לא צובר תאוצה, אך נשמר על אש קטנה. אחת משומרות הגחלת היא פיצה מאנצ'.
פרטים טכניים
מסתבר שזו רשת, אני ביקרתי ב:
כתובת: הירקון 296 תל אביב. פינת יורדי הסירה.
טלפון: 03-5445944.
יש להם אתר.
מחירים: סבבה של מחירים, יש מבצעים עם קולה.
כשר? לא. לא נורא.
ביקורת
היום, כשאכלתי במאנצ', נזכרתי למה קשה לי לאכול בפיצריות. מכירים את הפרסומת בה מישהו חושב שהוא הגיע לגן עדן, 2 בחורות יפות מגישות לו המבורגר של מקדולנדס, אבל אז נסתם לו הפה והוא לא יכול לאכול? תחושה דומה עוברת על כל מי שאוכל בפיצריה ומסוגל לחשוב דקה קדימה. עומדת מולך פיצה לוהטת וטריה עם ריח מצוין, אתה פשוט מת לאכול אותה אבל לא רוצה שישרוף לך בלמעלה של הפה.
ישבתי וחיכיתי עד שהטמפרטורה שלה מעט ירדה ולהלן המסקנות:
יתרונות
![]() |
משולש של מאנצ'. שימו לב לקשה הממולא. אחלה דבר. |
חסרונות
הפיצה לא הייתה כל כך איכותית לטעמי. המשולש עצמו (החלק ה"לא קשה") הכיל יותר מדי גבינה ויותר מדי רוטב. הוא הרגיש קצת שומני ביחס לחברו הקשה המופלא. בנוסף, הבצק בחלק זה של הפיצה מצד אחד דק ומצד שני לא מספיק פריך.
בסה"כ
אפשר לסכם בכך שהקשה מעולה והשאר קצת פחות. באופן כללי יותר, זו הייתה חוויה כיפית ובסה"כ טעימה. למרות החסרונות, מדובר במקום נעים שמגיש פיצה לא רעה עם קשה מצוין. למי שמכיר, הטעם שלה קצת מזכיר את בזילי.קום. מבחינת רמה, הייתי שם אותה במקום גבוה יותר מהזן שעולה 25 ש"ח למגש אך נמוך יותר מפיצה דומינו למשל. השירות המצוין והאדיב והייחודיות שבבצק שמסביב מפצים, לדעתי, על השאר.
ציון:

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה