יום שבת, 17 בספטמבר 2011

סלייס רמת השרון

לפני שבוע שאלו אותי מתי כבר אכתוב פוסט על פיצה סלייס ברמת השרון. זה הזכיר לי שיש לי אח, גיסה ושני אחיינים שגרים שם.

הקדמה משעממת
פיצה סלייס. אני חושב שהיא די אגדית ומפורסמת. אני שמעתי עליה רבות, ורק לטובה. אכלתי שם פעם אחת לפני הרבה שנים, ואני לא זוכר מאז כלום. אני זוכר שהם פתחו סניף ברחוב אבן גבירול בתל אביב, יחד עם גלידת דוקטור לק, אבל זה לא תפס. בכל מקרה, היום, בדרכי חזרה מביתו של אחי, עצרתי שם. פיצה מצויינת.

פרטים טכניים
שם: סלייס.
כתובת: סוקולוב  72. ליד שווארמה הפעמונים ובהדונס שם.
טלפון: 03-5409239.
כשר? לא.
אתר: לא מצאתי.
מחירים: יקרים. 88 ש"ח למגש ענקי בלי תוספות.

ביקורת
פיצה מאוד מאוד טעימה. וגם מרגישים שהיא איכותית. הבצק דק, אבל לא מדי (כשאני אומר על בצק שהוא לא דק מדי אני מתכוון לכך שהוא עבה יותר מהבצק של פיצה עגבנייה). הרוטב מצוין וטיפה פיקנטי. הגבינה סבבה והמינון בין המרכיבים מדויק. מורגש שכל הרכיבים איכותיים ומוקפדים, והתוצר המוגמר פשוט טעים. אבל מה זה המחירים האלה? 88 ש"ח למגש ענקי בלי תוספות? אני אאמין להם אם הם יגידו שהרכיבים שבהם הם משתמשים יקרים יותר מרוב הפיצריות בארץ. אבל עדיין. It's pizza. היא די מזכירה את פיצהפינו (מרכז שוסטר בתל אביב ורחוב בן יהודה בתל אביב - אני צריך פעם לכתוב עליהם כאן באמת) הן בטעם, הן בסגנון והן במחירים, אך לא ברוטב. הרוטב שלהם באמת די מיוחד.
בכל מקרה, אין לי עוד הרבה מה להוסיף: פיצה מצויינת ומאוד טעימה, אבל יקרה.

ציון
7 מתוך 8. כל האנשים האלה שאומרים "סלייס הכי טעימה בארץ" כנראה לא מגזימים. או לפחות לא מאוד מגזימים. מדובר בפיצה מעולה.  מה שמפריד בינה ובין ציון 8 הוא כמובן המחיר. היא מזכירה בהקשר הזה את גוסטו, ולצורך השוואה: המגש הענקי שלהם גדול יותר מזה של גוסטו, הבצק שלהם קצת עבה יותר, והטעם של גוסטו קצת יותר מיוחד.
בתיאבון! :)


2 תגובות:

  1. אין על סלייס, וספציפית אין על רוטב השום שלהם.

    אגב, חוץ מפיצות מעולות יש שם את הקלזונה הטוב ביותר שאכלתי. גם הוא לא זול, אבל יש מבצעי צהריים שהופכים אותו למשתלם יחסית.

    השבמחק
  2. it reminds a bit the pizza from finisterre, spain... dont you think? :)

    השבמחק