בקרב חובבי הפיצות, פיצה האט היא נושא למחלוקת. יש כאלה שזו הפיצה האהובה עליהם ויש כאלה שהיא הפיצה הפחות מועדפת עליהם. טיעוני הנגד של צד אחד הם בדיוק טיעוני הבעד של הצד הנגדי. זהו ויכוח עתיק, אינסופי, ובעיקר - מיותר. למה מיותר? כי ברור שהקבוצה שלא אוהבת אותה צודקת.

הקדמה משעממת
פעם פיצה האט הייתה "פיצה של מסעדה". אני זוכר את הסניף בקניון איילון ברמת גן. זו הייתה ממש מסעדה, מלצרים שלבושים יפה וכד'. היה נהוג בזמנו לאכול פיצה אישית שם במקום. היא הייתה מגיעה סופר חמה, עם טונה גבינה, והחוויה הייתה נחמדה. כבר אז נקודת התורפה (או הסוד המוצלח, לפי המחנה השני) שלהם הייתה הבצק. מדובר בבצק מאוד שומני, שלא מנסה להסתיר את שומניותו. הטעם שלו מזכיר טעם של סופגנייה. כעבור שנים, הבצק נשאר אך המסעדה נסגרה. מ"פיצה של מסעדה" הם הפכו לפיצה "האט טובה בעולם". כל הסניפים (שאני מכיר) הפכו לסניפי אקספרס, ללא מלצרים, בסגנון שמזכיר קצת את פיצה דומינוס (למעט העובדה שהם מוכנים למכור סלייסים בודדים). את השולחן במסעדה ואת המלצרית, החליפו שירות טלפוני יעיל, ואריזת קרטון חומה ונחמדה, שמרגישה כמו באמריקה. אבל אלה הדברים היחידים שאנו, המחנה האנטי-האט, אוהבים בפיצה האט. משום מה, זה לא מונע מאיתנו להמשיך לאכול אותה מפעם לפעם. ספציפית היום, אכלתי שם בזכות אותם אתרי קופונים שגורמים לך לקנות דברים שלא היית קונה בלעדיהם, ועדיין להרגיש טוב (יחסית) עם זה.
פרטים טכניים
שם: פיצה האט.
כתובת: יש סניפים בכל הארץ. הביקורת מתייחסת לסניף רמת אביב, ברחוב דרך נמיר 170, בתחנת "דלק".
טלפון: 1700-50-60-70.
יש אתר.
כשר? הסניף ברמת אביב אינו כשר, אבל סניפים אחרים כשרים.
מחירים: תכל'ס, די סבבה. יש מבצעים לא רעים על הפיצות הגדולות (ומחירים מופקעים על הפיצות הקטנות).
ביקורת
אז אתם כבר יודעים מאיזה מחנה אני, וכנראה שבאמת מדובר בעניין של טעם. שיחה טיפוסית שלי עם חובבי האט מתנהלת כך שרוב המשפטים הנאמרים על ידי שני הצדדים הם "בדיוק! זה מה שרע בה!" (או לחילופין: "בדיוק! זה מה שטוב בה!").
מכיוון שהייתי זכאי לשתי פיצות אישיות (אני מניח שבסיטואציות מסויימות ניתן לשבוע מפיצה אישית אחת כזו, אך לרוב ממש לא), ביקשתי שאחת תהיה עם בצק רגיל (=עבה) והשניה עם בצק דק. את הבצק העבה תיארתי מקודם. מדובר בסופגנייה. הבצק הדק הזכיר לי קצת את הבצק של פיצה קרוזו, עליה דיברתי אתמול. הוא היה מוזר - קצת פריך וקצת רך, ולא בקטע טוב. בכל מקרה, הדק היה טוב יותר לטעמי מהעבה. בשני המקרים הרוטב הרגיש זול וכמות הגבינה הייתה גדולה מדי. בכלל, הפיצה לא הרגישה כל כך איכותית ועושה רושם שחומרי הגלם אינם הכי טריים ומוקפדים שיש. לא צחקתי כשאמרתי שאני אוהב את האריזה שלהם - אני לא מכיר עוד פיצריות בארץ עם אריזה חומה, וזה באמת נותן תחושה קצת מיוחדת. מחירי "המחירון" אינם זולים, אבל בפועל כל הזמן יש מבצעים משתלמים, מה שמשפר קצת את החוויה. ובכל מקרה - כמו שאני תמיד אומר - זו פיצה, והיא חמה. ופיצה חמה זה דבר טעים.
ציון
2 מתוך 8. בגלל הבצק הסופגנייתי, בגלל החומרים שמרגישים זולים ולא מאוד איכותיים ובגלל שיש פיצריות הרבה יותר טעימות. עם זאת, חשוב לזכור את הקרטון היפה, המחירים המשתלמים, וכן את העובדה שאני אמשיך לאכול פיצה האט מדי פעם (כי היא פיצה חמה וזה טעים). עוד חשוב לזכור, שפיצה האט היא נושא טעון ומורכב, עם דעות קיצוניות וללא מקום לפשרות באמצע. לכן, אני ממליץ לכם לא לשבת על הגדר ולפחות לבדוק לאיזה מחנה אתם שייכים :) אנחנו זקוקים לכם.

הקדמה משעממת
פעם פיצה האט הייתה "פיצה של מסעדה". אני זוכר את הסניף בקניון איילון ברמת גן. זו הייתה ממש מסעדה, מלצרים שלבושים יפה וכד'. היה נהוג בזמנו לאכול פיצה אישית שם במקום. היא הייתה מגיעה סופר חמה, עם טונה גבינה, והחוויה הייתה נחמדה. כבר אז נקודת התורפה (או הסוד המוצלח, לפי המחנה השני) שלהם הייתה הבצק. מדובר בבצק מאוד שומני, שלא מנסה להסתיר את שומניותו. הטעם שלו מזכיר טעם של סופגנייה. כעבור שנים, הבצק נשאר אך המסעדה נסגרה. מ"פיצה של מסעדה" הם הפכו לפיצה "האט טובה בעולם". כל הסניפים (שאני מכיר) הפכו לסניפי אקספרס, ללא מלצרים, בסגנון שמזכיר קצת את פיצה דומינוס (למעט העובדה שהם מוכנים למכור סלייסים בודדים). את השולחן במסעדה ואת המלצרית, החליפו שירות טלפוני יעיל, ואריזת קרטון חומה ונחמדה, שמרגישה כמו באמריקה. אבל אלה הדברים היחידים שאנו, המחנה האנטי-האט, אוהבים בפיצה האט. משום מה, זה לא מונע מאיתנו להמשיך לאכול אותה מפעם לפעם. ספציפית היום, אכלתי שם בזכות אותם אתרי קופונים שגורמים לך לקנות דברים שלא היית קונה בלעדיהם, ועדיין להרגיש טוב (יחסית) עם זה.
![]() |
בצק דק |
שם: פיצה האט.
כתובת: יש סניפים בכל הארץ. הביקורת מתייחסת לסניף רמת אביב, ברחוב דרך נמיר 170, בתחנת "דלק".
טלפון: 1700-50-60-70.
יש אתר.
כשר? הסניף ברמת אביב אינו כשר, אבל סניפים אחרים כשרים.
מחירים: תכל'ס, די סבבה. יש מבצעים לא רעים על הפיצות הגדולות (ומחירים מופקעים על הפיצות הקטנות).
ביקורת
אז אתם כבר יודעים מאיזה מחנה אני, וכנראה שבאמת מדובר בעניין של טעם. שיחה טיפוסית שלי עם חובבי האט מתנהלת כך שרוב המשפטים הנאמרים על ידי שני הצדדים הם "בדיוק! זה מה שרע בה!" (או לחילופין: "בדיוק! זה מה שטוב בה!").
![]() |
בצק עבה |
ציון

מחיר משתלם?? פיצה טובה אמורה ליהיות מרכיבים אמיתיים ואיכותיים ובאותו הזמן ליהיות אוכל מהיר וזול
השבמחקפיצה האט יקרה מאוד בקרב אוהבי הפיצות המושבעים
אבל היתרון זה המוצלרה
וכן הרוטב שלהם בדרך כלל לא מספיק(שמים מעט)ולא מספיק מטובל (בארץ)
הרבה פיצריות ממש זולות הגבינה בכלל צמחית\מעורבת\ תערובת גבינות קשות לפיצריות
שזה כל מיני שיירים של הרבה גבינות אבל לפחות זה לא צמחי
הבצק של פיצה האט - צריך לזכור שאתה בא לאכול שם
אתה לא מזמין פיצה...אתה מזמין פיצה פאן (מחבט)
פיצה שאופים בתוך מחבט ולכן יש הרבה שמן בבצק
הפיצה הדקה שלהם באמת על הפנים
אבל יותר מידי גבינה??? כבר בתמונה ששמתם רואים "חורים" ללא רוטב וגבינה
אני משתדל לא לשם 40-70 שקל על לחם שקונים במאפיה ב5-10!!!
וכל "הפיצריות" שגובות 40 שקל ומעלה עד 80 בשביל לחם - רוטב - וגבינה (שלפעמים אפילו לא ברמה גבוהה של גבינות) לדעתי צריכות לפשוט מעליהן את התואר פיצרייה ולרשום מסעדת שף גורמה בשביל להצדיק את המחיר!
אני הייתי מעלה לפיצה האט את הציון שלפחות יש להם גבינה נורמאלית ומגנה את המחיר הגבוהה שלהם ובכלל של פיצריות
שורה תחתונה תקנה מוצרלה של גד קמח רגיל עגבניות\מגורדות של טל ותבלינים טריים בשוק
ותיהייה לך פיצה יותר זולה יותר בריאה ואיכותית ויותר טעימה
והכי מעצבן זה המחירים של התוספות ב5 שקלים אני מקבל חצי קופסא של זיתים חתוכים היום(במחיר של השימורים עולה) אז שישימו חצי קופסא!!!!! ולא חמישה זיתים
תודה~!!!!
שלום,
השבמחקבהוד השרון יש את פיצה זאזא שלפי דעתי היא הפיצה הכי טעימה בארץ. אשמח אם תטעם ותביע דעה.
אני הכי לא במחנה של פיצה האט. מה לעשות?
השבמחקכמו שאמרת, הבצק שלה שמן והטעם לא טעים. יש בה אולי משהו נוסטלגי, אבל אין ספק שאפילו פיצה דומינו'ס הרבה יותר טובה. בכלל עכשיו, כשכל תחום פיצות הגורמה בעליה, פיצה האט הכי פאסה.
אני מצטרפת לאנונימי. פיצה זאזא היא אחת הטובות בארץ לדעתי. יותר טובה מטוני ווספה. ואם כבר בפיצות איכותיות עסקינן, יש מסעדה בקרית טבעון, בשם טאנטי באצי- פיצות מעעעעעעעוללללווות.
השבמחקתודה רבה על התגובות.
השבמחקאנונימי, אכן מחירי הפיצות באופן כללי לא הגיוניים, ומחירי התוספות עוד יותר לא הגיוניים. אבל זה כבר נושא למחאה רחבה יותר...
אנונימי 2 - תודה על ההמלצה, מקווה מאוד להגיע לשם.
לא מצאתי את הכפתור של "צור קשר", אז אני כותב פה:
השבמחקלא מזמן ערכתי בפייסבוק את סיכום השנה שלי ולמקום הראשון בקטגוריית "קולינריה" הגיעה "דודא לפיצה" מיגאל אלון 1 בתל אביב.
זו פיצה לא מבריקה אבל סבירה ולא רעה, משהו שהיית מתמחר בסביבות ה-40-50 ש"ח.
הקטע הוא שהם מוכרים פיצה ב-20 ש"ח ושוברים את השוק, הם מאכילים את כל התקווה.
אוקיי, זה היה נשמע זול כנראה מגעיל, אבל אני נשבע שהם ממש לא ברמה של 20 ש"ח ובטוח יותר טובים מכמה מהפיצות שטעמת.
שווה בדיקה.
וגם אליצ'ה המדהימים בשינקין, אבל עליהם בטח שמעת.
וואו איזה בלוג אדיר!
השבמחקאין ספק שפיצה זה המאכל האהוב עלי ביותר וכיף לי לקרוא את הסקירות כאן...
מצפה בכיליון עיניים לסקירה הבאה
בושה. פשוט בושה. אולם טעם הפיצה היה סביר (לא ברמה גבוהה במיוחד אך גם לא מזון לעכברים) אך הרגשתי שאני חוזרת בזמן שבעה חודשים לשלהי דצמבר כיוון שהרגשתי שאכלתי סופגנייה שנהנתה משמן כה רב שהיה מאיר את בית המקדש ליותר מ8 ימים.דבר נוסף הוא שאני ומשפחתי מרגישים מרומים ומושפלים. אנו הזמנו פיצה משפחתית ושמשם הפיצה יש להניח שפיצה זו תשביע משפחה. אומנם מכת השמן המוזכרת לעיל, בקושי השביעה ילד אחד מילדי וכך הרגשתי מרומה מכך שעבדו עלינו בקניית פיצה שאמורה (לפי שמה) להיות גדולה אך הייתה קטנה במיוחד ולא הייתה קרובה להשביע משפחה. מקווה שתקחו את ההערה זו לצומת ליבכם ושתקראו לפיצה פיצה אישית ולא פיצה משפחתית. תודה.
השבמחק